V&G plan

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij alle bouw-, sloop- en graafwerkzaamheden van een bepaalde omvang of met een risico-indicatie is een V&G plan (veiligheids- en gezondheidsplan) noodzakelijk. Dat geldt ook zeker bij bodemsanering, waarbij verontreinigde grond een rol speelt. Het veiligheids- en gezondheidsplan waarborgt dat zowel onze mensen als onderaannemers en eventuele bezoekers (zoals u zelf) tijdens de saneringswerkzaamheden geen onnodig risico lopen. Enviterra BV is een gecertificeerd saneringsbedrijf. Wij werken volgens alle geldende voorschriften om veilig grond te saneren. Dat betekent dat het opstellen en werken in overeenstemming met een veiligheids- en gezondheidsplan voor ons volstrekt vanzelfsprekend is.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

V&G plan en beperking van risico’s

Omdat een saneringstraject betrekking heeft op verontreinigde grond zijn er vanzelfsprekend risico’s die moeten worden ingeperkt. Bij verontreiniging hebben we het bijvoorbeeld over zware metalen, chemicaliën of asbest. Elk van deze verontreinigingen vergen een eigen aanpak wat betreft de bescherming van de saneerders, maar ook van de omgeving. Onderdeel van een V&G plan is dan ook het voorkomen van verontreiniging aan de omgeving. Ook aanwonenden of aangrenzende percelen mogen geen onaanvaardbaar risico ondervinden van de saneringswerkzaamheden.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Wij vertellen u graag meer over het veiligheids- en gezondheidsplan

Heeft u een V&G plan nodig voor aanstaande saneringswerkzaamheden of heeft u vragen over de inhoud van zo’n plan? U kunt ons altijd met vragen hierover benaderen. Vanzelfsprekend pakken we de sanering van uw terrein, inclusief het handelen in lijn met alle geldende voorschriften en veiligheidsmaatregelen, graag voor u op. Wij lichten onze visie daarop graag aan u toe. Is uw bodem verontreinigd en zoekt u een deskundige en gecertificeerde saneerder die uw terrein saneert conform alle geldende voorschriften? Neem contact op met Enviterra BV door ons een bericht te sturen of ons te bellen op 06-41390452. Graag lichten wij onze aanpak toe en beantwoorden we al uw vragen.