Grondwatersanering

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer bodemverontreiniging ook het grondwater aantast, is grondwaterzuivering noodzakelijk om milieuschade te voorkomen. Zeker bij grondwatersanering telt snelheid, omdat grondwater zich geleidelijk verplaatst. Waar reguliere bodemverontreiniging meestal een lokaal probleem is, kan grondwaterverontreiniging leiden tot milieuschade in een groter gebied. Wij helpen u dergelijke gevolgen te voorkomen met specialistische grondwaterzuivering. Hierdoor wordt het probleem lokaal verholpen, waardoor erger wordt voorkomen.

Professionele grondwatersanering

Enviterra BV past diverse geavanceerde saneringstechnieken toe om grondwater op locatie te zuiveren of vervuild grondwater af te voeren. Dit heeft tot gevolg dat verdere milieuverontreiniging voorkomen wordt en dat de betreffende grond weer veilig te gebruiken is voor diverse gebruiksdoeleinden. Bouw- of verbouwplannen die vanwege vervuild grondwater uitgesteld zijn, kunnen weer doorgang vinden. Onderdeel van het proces is het doorlopen van alle procedures en administratieve verplichtingen voor grondwatersanering. Ook hier zorgen wij voor, zodat u niets zelf hoeft te regelen.

Onze experts informeren u graag

Voor veel grondbezitters zal niet direct duidelijk zijn of er überhaupt sprake is van verontreinigd grondwater. Onderdeel van onze dienstverlening is dan ook het doen van onderzoek hiernaar. Wij beschikken over alle benodigde meetapparatuur om de staat van het grondwater vast te stellen. Ook andere vragen over grondwaterzuivering beantwoorden wij graag. Zowel vragen over het proces als over de feitelijke staat van uw grond. Neem contact op met Enviterra BV en vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen. Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met een oplossing voor uw probleem.

Neem eenvoudig contact met ons op

Bezit u grond waar (mogelijk) sprake is van verontreinigd grondwater, en vraagt u zich af wat u kunt doen en of grondwaterzuivering voor u wellicht een oplossing is? Wij beantwoorden graag eventuele vragen, verduidelijken onze werkwijze en sturen u een voorstel op maat. Stuur ons daarvoor een bericht of neem contact op met ons via 06-41390452.