Grondvervuiling

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Grondvervuiling kan een ernstig probleem zijn. Bijvoorbeeld vanwege directe risico’s voor gebruikers en het milieu, maar veel vaker omdat vervuiling de gebruiksmogelijkheden van de grond beperkt. Om verontreinigde grond veilig te saneren, is specialistische kennis nodig. Eviterra BV heeft de kennis en het materieel om vrijwel alle soorten bodemverontreiniging te saneren, zodat u gebruiksklare en veilige grond overhoudt. Bovenal communiceren we helder en geven we u duidelijkheid over de voortzetting van de plannen die u met een stuk grond heeft.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Onze aanpak bij verontreinigde grond

Bij grondvervuiling hanteren wij een systematische aanpak waar veel meer bij komt kijken dan louter het saneren. Onderdeel van een saneringstraject is een rits aan administratieve en juridische verplichtingen, die wij waarborgen. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle benodigde certificaten en een eigen afvalstroomnummer. Daarmee is het hele proces van A tot Z geborgd en regelen we alles voor u. Ook de communicatie met u en andere belanghebbenden nemen we zeer serieus.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vragen over grondvervuiling?

Voordat u ons aan het werk zet met het saneren van verontreinigde grond, heeft u vermoedelijk nog de nodige vragen. De complexe verplichtingen rondom grondvervuiling zijn lang niet voor iedereen helder en overzichtelijk. Daarom lichten we dit graag toe. Zo weet u welke mogelijkheden en verplichtingen u heeft met grond waar sprake is van verontreiniging of waarbij u vermoedens heeft van verontreiniging.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Zit u met vragen over verontreinigde grond, weet u dat er sprake is van bodemverontreiniging, heeft u daar vermoedens van of wilt u direct een oplossing? Neem dan contact op met Enviterra BV. Graag geven we u meer duidelijkheid, beantwoorden we uw vragen en sturen we u een saneringsvoorstel toe. Stuur ons daarvoor een bericht of bel ons op 06-41390452.