Bodemverontreiniging

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij bouwwerkzaamheden of wijziging van grondgebruik kan bodemverontreiniging een grote spelbreker zijn. Voordat de grond gesaneerd is, kunnen bouwwerkzaamheden niet starten of zijn bepaalde soorten grondgebruik niet toegestaan. Enviterra BV helpt u snel verder door de verontreinigde bodem professioneel te saneren. Zo kunt u uw plannen voortzetten op schone grond. Daarbij beschikt u straks niet alleen over schone grond, maar ook over alle benodigde documentatie om dat te bewijzen. Het is dan net alsof er nooit sprake is geweest van bodemvervuiling.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Professionele sanering van bodemverontreiniging

De risico’s van bodemvervuiling zijn in beginsel vrij klein. Als gebruiker loopt u weinig tot geen risico. Dit verandert wanneer de functie van de grond wordt gewijzigd en er bouw- of graafwerkzaamheden plaatsvinden. Dan is specialistische sanering nodig, waarbij de precieze voorzorgen mede afhankelijk zijn van de soort bodemverontreiniging. Enviterra BV is deskundig en gecertificeerd voor de sanering van verschillende soorten bodemvervuiling. Dat betekent dat u ons met een gerust hart kunt benaderen bij diverse soorten bodemvervuiling en ook wanneer de precieze vervuiling (nog) niet bekend is.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vragen over bodemvervuiling?

Twijfels over vervuilde grond roepen veel vragen op. Daarom nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Wij beantwoorden uw vragen, saneren de verontreinigde bodem en zorgen dat er ook aan alle juridische en administratieve verplichtingen wordt voldaan. Tijdens het gehele proces houden we de lijnen kort en blijven we met elkaar in gesprek. Zo houdt u te allen tijde de vinger aan de pols en bent u op de hoogte van de vorderingen en de aangetroffen bodemverontreiniging. Zo kunt u uw vervolgplannen met de bodem snel in werking zetten, wanneer de vorderingen daar aanleiding toe geven.

Neem contact met ons op bij een verontreinigde bodem

Heeft u vragen over bodemverontreiniging of twijfelt u of er sprake is van een verontreinigde bodem? Wij beantwoorden graag uw vragen of sturen u een vrijblijvend voorstel toe. Stuur daarvoor een e-mail naar info@enviterra.nl of bel ons op 06-41390452.