Bodemverontreiniging

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij bouwwerkzaamheden of wijziging van grondgebruik kan bodemverontreiniging een grote spelbreker zijn. Voordat de grond gesaneerd is, kunnen bouwwerkzaamheden niet starten of zijn bepaalde soorten grondgebruik niet toegestaan. Enviterra BV helpt u door vervuilde grond professioneel te saneren, zodat u uw plannen kunt voortzetten op schone grond. Daarbij beschikt u straks niet alleen over schone grond, maar ook over alle benodigde documentatie om dat te bewijzen. Het is alsof de grond nooit vervuild is geweest.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Professionele sanering van bodemvervuiling

De risico’s van bodemvervuiling zijn in beginsel vrij klein. Als gebruiker loopt u weinig tot geen risico. Anders is dat wanneer de functie van de grond wordt gewijzigd en er bouw- of graafwerkzaamheden plaatsvinden. Dan is specialistische sanering nodig, waarbij de precieze voorzorgen mede afhankelijk zijn van het soort bodemverontreiniging. Enviterra BV is deskundig en gecertificeerd voor de sanering van verschillende soorten bodemvervuiling. Dat betekent dat u ons met een gerust hart kunt benaderen bij diverse soorten bodemvervuiling en ook wanneer de precieze vervuiling (nog) niet bekend is.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vragen over bodemverontreiniging?

Twijfels over schone grond roepen veel vragen op. Daarom nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Wij beantwoorden uw vragen, saneren de grond en zorgen dat er ook aan alle juridische en administratieve verplichtingen wordt voldaan. Tijdens het gehele proces houden we de lijnen kort en blijven we met elkaar in gesprek. Zo houdt u te allen tijde de vinger aan de pols en bent u op de hoogte van de vorderingen en van de aangetroffen bodemverontreiniging. Zo kunt u uw vervolgplannen met de bodem snel in werking zetten, wanneer de vorderingen daar aanleiding toe geven.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over bodemverontreiniging of twijfelt u over de kwaliteit van grond in uw bezit? Wij beantwoorden graag uw vragen of sturen u een vrijblijvend voorstel. Stuur ons daarvoor een mail op info@enviterra.nl of bel ons op 06-41390452.