Bodemsanering

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in bodemsanering? Enviterra BV is gecertificeerd specialist sanering van grond en oplevering in gebruiksklare staat. Dat doen wij door de bodem te saneren en ook alle administratieve handelingen daaromheen te verzorgen. Want bij een zorgvuldig uitgevoerde sanering komt enig papierwerk kijken.

Wanneer grondig bodemonderzoek heeft plaatsgevonden, gaan wij aan de slag. Behalve bodemsanering nemen wij als bedrijf daarbij de volgende taken op ons:

  • Een Veiligheid- en gezondheidsplan opstellen
  • Verontreiniging aanmelden bij de gecertificeerde instantie;
  • Inspectie SZW regelen, indien nodig;
  • Afspraken maken met een milieukundig adviesbureau;
  • Een veiligheidsdeskundige (HVK’er) inschakelen;
  • Benodigde materieel en apparatuur regelen.

Bodemsanering voor bedrijven en particulieren

Verontreinigde grond is in de regel het gevolg van bepaald grondgebruik in het verleden. Vaak gaat het hier om industriële activiteiten die inmiddels beëindigd zijn. Enviterra BV verricht bodemsanering voor zowel bedrijven als particulieren. In beide gevallen zorgen we dat de grond gebruiksklaar is voor het beoogde gebruikt, of dat nu een woonbestemming voor particulieren is of nieuw zakelijk gebruik bij bodemsanering voor het bedrijf.

Neem contact op voor het saneren van uw bodem

Wat voor soort terrein u ook heeft, u laat met een gerust hart de bodem saneren door Enviterra BV. Wij werken op basis van duidelijke afspraken en korte lijnen. Daarom komen wij graag meer te weten over uw grond of project. Zo kunnen we u snel duidelijkheid geven over de te verrichten bodemsanering voor uw bedrijf of woning. Heeft u objecten of terrein waar bodem saneren gewenst is of hebt u een algemene vraag over bodemsanering? Wij beantwoorden uw vragen graag en kijken ook graag met u mee of sturen u een offerte op maat toe. Mail ons daarvoor op info@enviterra.nl of bel ons op 06-41390452. We beschikken over eigen meetapparatuur en deco-units, en hebben een eigen afvalstroomnummer voor een erkende verwerker.