Bodemsanering asbest

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer u plannen heeft met grond die met asbest verontreinigd is, is bodemsanering van asbest noodzakelijk. Asbest is als materiaal relatief onschuldig wanneer het onaangeroerd blijft, bijvoorbeeld wanneer het verwerkt (en opgesloten) zit in bebouwing. Anders wordt het bij verbouwing, sloop of ander grondgebruik. Dan is specialistische sanering vereist. Zo wordt voorkomen dat de microscopische deeltjes vrijkomen en ernstige gezondheidsklachten veroorzaken bij wie deze inademt. Enviterra BV pakt bodemsanering bij asbest voortvarend en professioneel op.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Bodemsanering van asbest voor bedrijven en particulieren

Ongeacht of u een organisatie vertegenwoordigt of particulier bent: als u aan de slag wilt op met asbest verontreinigde grond, dan is bodemsanering een harde verplichting. Eentje waarin wij gelukkig alles voor u kunnen regelen. Dat doen wij door het complete saneringsproces op ons te nemen, inclusief alle administratieve en juridische verplichtingen die daaruit voortvloeien. Dat betekent dat u na de bodemsanering van asbest over veilige grond beschikt, waarvan ook gedocumenteerd is dat deze veilig en klaar voor gebruik is.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vragen over bodemsanering asbest?

We kunnen ons voorstellen dat u, voordat u ons aan het werk zet, nog vragen hebt over bodemsanering. Bijvoorbeeld over de voorbereidende handelingen, functiewijziging van grond, administratieve zaken of onze certificering. Over al deze zaken en meer gaan we graag met u in gesprek. Neem contact op met ons en we zetten de eerste stappen naar schone, gebruiksklare grond waarmee u jaren vooruit kunt. Hebt u grond die (mogelijk) verontreinigd is met asbest en zoekt u een partij voor professionele bodemsanering van asbest en andere verontreiniging? Neem contact op met ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen en sturen u een vrijblijvend voorstel voor de sanering van uw grond. U kunt ons bereiken per e-mail op info@enviterra.nl of telefonisch op 06-41390452.