Bodemsanering van asbest

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer u plannen heeft met grond die met asbest verontreinigd is, is bodemsanering van asbest noodzakelijk. Asbest is als materiaal relatief onschuldig wanneer het onaangeroerd blijft, bijvoorbeeld wanneer het verwerkt (en opgesloten) zit in bebouwing. In het geval van een verbouwing, sloop of ander soort grondgebruik is specialistische sanering vereist. Zo wordt voorkomen dat de microscopische deeltjes vrijkomen en dat deze ernstige gezondheidsklachten veroorzaken bij wie deze inademt. Enviterra BV pakt bodemsanering bij asbest in de grond voortvarend en professioneel op.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Bodemsanering van asbest voor bedrijven en particulieren

Ongeacht of u een organisatie vertegenwoordigt of particulier bent: als u aan de slag gaat met grond die verontreinigd is met asbest, dan is bodemsanering een harde verplichting. Eentje waarin wij gelukkig alles voor u kunnen regelen. Dat doen wij door het complete saneringsproces op ons te nemen, inclusief alle administratieve en juridische verplichtingen die daaruit voortvloeien. Dat betekent dat u na de bodemsanering van asbest in de grond over veilige grond beschikt, waarvan ook gedocumenteerd is dat deze veilig en klaar voor gebruik is.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Laat de sanering van asbest in de grond aan ons over

We kunnen ons voorstellen dat u, voordat u ons aan het werk zet, nog vragen heeft over bodemsanering. Bijvoorbeeld over de voorbereidende handelingen, functiewijziging van grond, administratieve zaken of onze certificering. Over al deze zaken en meer gaan we graag met u in gesprek. Neem contact met ons op en zet de eerste stappen naar een schone, gebruiksklare grond waarmee u jaren vooruit kunt. Heeft u (mogelijk) asbest in de grond en zoekt u een partij voor professionele bodemsanering van asbest en andere verontreiniging? Wij sturen u een vrijblijvend voorstel toe voor de sanering van uw grond. U bereikt ons per e-mail via info@enviterra.nl of telefonisch op 06-41390452.